ESPATENT OY

Olemme patentoinnin huippuasiantuntijoita ja hallitsemme patentoinnin kaikki osa-alueet. Toimintamme keskiössä on laadukas, asiakkaan tarpeita vastaava palvelu. Kaikkea tekemistämme ohjaa aito halu auttaa asiakkaitamme saavuttamaan kilpailuetua patenttien avulla. Parhaiden mahdollisten ratkaisujen tarjoamiseksi olemme rakentaneet alan huippuasiantuntijoiden tiimin, jonka kaikki jäsenet toimivat saumattomasti yhteen. Työyhteisömme kannustava ja iloinen ilmapiiri auttaa meitä kaikkia onnistumaan työssämme. Motivoituneet työntekijät viihtyvät meillä pitkään.

Tervetuloa patenttitoimisto Espatentin suojiin.

Perustajat Sampsa, Sanna ja Samu

Perustettu vuonna 2006

Yhteensä 19 patentoinnin asiantuntijaa

Päämäärätietoinen, asiantunteva ja luottamuksellinen toiminta ohjaa tekemistämme.

ARVOT

ASIANTUNTIJUUS

Jokainen meistä on patentoinnin asiantuntija. Johtoajatuksemme on korkealaatuinen asiantuntijapalvelu. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme sekä yksilötasolla että koko organisaation osalta.

LUOTETTAVUUS

Pidämme hyvää huolta asiakkaidemme luottamuksellisesta tiedosta ja pyrimme aina asiakkaan kannalta optimaaliseen lopputulokseen. Teemme sen, mitä lupaamme lupaamassamme aikataulussa.

JOUSTAVUUS

Mukaudumme ketterästi uusiin olosuhteisiin ja erilaisiin asiakastarpeisiin. Kunnioitamme työntekijöitä yksilöinä ja suhtaudumme joustavasti työntekijöiden tarpeisiin.

ILO

Pidämme hyvää huolta henkilöstöstämme ja asiakkaistamme. Työilmapiirimme on palkitseva ja iloinen. Tavoitteemme on iloinen asiakas.

Espatent Oy
Kaivokatu 10 D, 00100 HELSINKI
Puh. +358 10 219 0720
info@espatent.fi

© 2006 - 2024 Espatent